Saffraan Banaan Cake

Saffraanbanaancake1

Saffraan Banaan Cake

DIT HEB JE NODIG:

  • 250 gram boekweitmeel
  • 150 gram hazelnootmeel
  • een eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • drie bananen
  • twee eetlepels stevia sweet Xtra
  • 300 ml saffraandrank

 

Voor de topping:

  • zeven eetlepels stevia icing poedersuiker
  • haver of andere melkvervanging
  • moerbeien

 

ZO MAAK JE HET:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een middenmaat vierkant bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Maal alle ingrediënten voor de cake in de keukenmachine tot een smeuïge massa. Stort de massa in de vorm en verdeel. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de cake zeer goed afkoelen.

 

Maak een stevig glazuur door steeds kleine beetjes melk door de poedersuiker te roeren. Besmeer de goed afgekoelde cake met het glazuur. Bestrooi met moerbeien.

Saffraanbanaancake2

Gepost door adminbaak