Prijs Saffraan

Er zijn vele soorten saffraan die in vele prijsklassen worden aangeboden. De saffraan prijs wordt sterkt beïnvloed door de herkomst van de saffraan en de saffraan kwaliteit. Het plukken van saffraan is een tijdrovend proces. Gedurende 8 (!) dagen per jaar bloeit de saffraankrokus en kunnen de (bloedrode) stampers geplukt worden. Iedere bloem bevat 3 stampers die allen met de hand geplukt dienen te worden. Voor 1 gram saffraan zijn hierdoor meer als 150 bloemen nodig. Dit zijn dus ongeveer 450 stampers. Dit arbeidsintensieve proces zorgt ervoor dat de saffraan prijs hoog ligt.

 

Safyar saffraan

Saffraan wordt in diverse vormen aangeboden. Helaas worden saffraan draden vaak gekleurd of gemengd en voor een hoge saffraan prijs aangeboden. Saffraan.nl heeft na een lange zoektocht gekozen voor het allerbeste merk: Safyar Saffraan. Safyar garandeert de allerhoogste kwaliteit saffraan. Ieder jaar gaat Safyar in oktober op zoek naar de beste oogst bij hun vaste telers. Alleen de eerste klas Sargol (bloedrode top) wordt geplukt, gesorteerd en verpakt. En dit allemaal met een ISO kleursterkte van boven de 250.

 

Safyar

 

 

Saffraan prijzen variëren sterk. Over het algemeen wordt saffraan voor hoge prijzen aangeboden. Saffraan.nl breekt met deze traditie. Wij bieden samen met Safyar gegarandeert de allerbeste premium A1 saffraan aan voor een eerlijke en lage saffraan prijs. Hierdoor is de saffraan prijs betaalbaar geworden. Begin vandaag nog met het heerlijk koken met saffraan!

 

Saffraan aanbiedingen

Wilt u saffraan kopen? Klik dan hier voor meer informatie!

 

Bezorgkosten saffraan

PostNL_RGB

De saffraan prijs wordt niet veel beïnvloed door de verzendkosten. Voor bestellingen tot €20,- betaalt u slecht €3,95 verzendkosten. Voor alle bestellingen vanaf €20,- is de verzending gratis!