Saffraan Banaan Cake
Optional image caption
- Prep Time1 hr 15 min
Ingredienten
- 250 gram boekweitmeel
- 150 gram hazelnootmeel
- een eetlepel wijnsteenbakpoeder
- drie bananen
- twee eetlepels stevia sweet Xtra
- 300 ml saffraandrank
- zeven eetlepels stevia icing poedersuiker
- haver of andere melkvervanging
- moerbeien
Bereiden
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Vet een middenmaat vierkant bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier.
3
Maal alle ingrediënten voor de cake in de keukenmachine tot een smeuïge massa.
4
Stort de massa in de vorm en verdeel.
5
Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de cake zeer goed afkoelen.
6
Maak een stevig glazuur door steeds kleine beetjes melk door de poedersuiker te roeren. Besmeer de goed afgekoelde cake met het glazuur. Bestrooi met moerbeien.