Saffraan Banaan Cake

Saffraan Banaan Cake

Optional image caption

  • Prep Time1 hr 15 min

    Ingredienten

    • 250 gram boekweitmeel
    • 150 gram hazelnootmeel
    • een eetlepel wijnsteenbakpoeder
    • drie bananen
    • twee eetlepels stevia sweet Xtra
    • 300 ml saffraandrank
    • zeven eetlepels stevia icing poedersuiker
    • haver of andere melkvervanging
    • moerbeien

    Bereiden

    1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

    2

    Vet een middenmaat vierkant bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier.

    3

    Maal alle ingrediënten voor de cake in de keukenmachine tot een smeuïge massa.

    4

    Stort de massa in de vorm en verdeel.

    5

    Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de cake zeer goed afkoelen.

    6

    Maak een stevig glazuur door steeds kleine beetjes melk door de poedersuiker te roeren. Besmeer de goed afgekoelde cake met het glazuur. Bestrooi met moerbeien.

    Delen:

    Saffraantjes