Saffraan banaan cake

Saffraan Banaan Cake

Een heerlijke cake met een verrassing van binnen!
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 55 minuten
Totale tijd 1 uur 15 minuten
Gang Bakken
Keuken Universeel
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram boekweitmeel
  • 150 gram hazelnootmeel
  • 1 eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • 3 stuks bananen
  • 2 eetlepels suiker of Stevia sweet Xtra
  • 0,20 gram saffraan
  • 7 eetlepels poedersuiker
  • 300 ml water
  • 200 ml melk of andere melkvervanging
  • 1 handje moerbeien

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Doe de saffraan in een kom met 300 ml water en laat het rusten.
  • Vet een middenmaat vierkant bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier.
  • Maal alle ingrediënten voor de cake in de keukenmachine tot een smeuïge massa.
  • Stort de massa in de vorm en verdeel.
  • Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de cake zeer goed afkoelen.
  • Maak een stevig glazuur door steeds kleine beetjes melk door de poedersuiker te roeren. Besmeer de goed afgekoelde cake met het glazuur. Bestrooi met moerbeien.
0/5 (0 Reviews)
De waardering van saffraan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 520 reviews.
0
    0
    Winkelwagen
    Winkelwagen is leegTerug naar de winkel
      Bereken verzending