Saffraan brood

Saffraan brood

Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 1 uur 15 min
Totale tijd 1 uur 30 min
Gang Bakken
Keuken Universeel
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram boekweitmeel
  • 200 gram zonnebloempitten
  • 200 gram pompoenpitten
  • 1,5 eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • 3 stuks verse eieren
  • 1 stuk grote banaan
  • 2 eetlepels stevia sweet Xtra of suiker
  • 1 eetlepel fiberfin of psyllium
  • 0,10 gram saffraan

Instructies
 

  • Voeg circa 6-8 saffraandraadjes in een glazen literfles die je goed kunt afsluiten, bijvoorbeeld een melkfles.
  • Vul deze met water, en voeg hieraan 5/6 druppels stevia ( ik heb de naturel gebruikt) toe, draai de dop stevig dicht en schud flink.
  • Het water zal al direct geel verkleuren.
  • Zet de fles in de koelkast en gebruik het verder op als een heerlijke gezonde drank!
  • Zo maak je het
    Verwarm de oven voor op 175 graden.
    Vet een middelmaat vierkant bakblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier.
  • Voeg alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer tot een glad beslag.
  • Stort de massa in de vorm. Tik de vorm op het werkblad enkele keren goed aan zodat alles goed wordt verdeeld.
  • Bak het brood in het midden van de oven gaar in ongeveer 50-55 minuten, blijf tussentijds goed controleren.
    Laat afkoelen.
0/5 (0 Reviews)
1
  • Artikel toegevoegd aan winkelwagen
1
Winkelwagen
Gratis verzending!
Saffraan Safyar 3 gram vooraanzicht
22,95
    Bereken verzending
    De verzendopties worden bij het afrekenen bijgewerkt.