Veelgestelde vragen

 

Wat verkopen jullie op saffraan.nl?

Op saffraan.nl verkopen wij diverse merken saffraan, producten waar saffraan in verwerkt zit en saffraan benodigdheden.

 

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

In onze webwinkel kan je betalen via iDeal, creditcard, PayPal en Mister Cash. U kunt ook per email een bestelling plaatsen (info@saffraan.nl) en per bank de factuur betalen.

De online betalingen lopen via de betalingsprovider MultisafePay. Hierdoor kunnen wij altijd een snelle en betrouwbare betaling garanderen!

 

Bezorgen jullie in heel Nederland en België?

Saffraan.nl levert in heel Nederland en België met PostNL. Alle producten worden vanuit onze warenhuis in Nederland verstuurd. Leveringen naar België hebben hierdoor een langere levertijd van 2 werkdagen.

 

Hoe snel leveren jullie?

Bestellingen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verstuurd. Na het versturen van een product ontvangt u uw product meestal na 1 werkdag. Leveringen naar België worden vaak binnen 2-3 werkdagen bezorgd.

 

Wat gebeurt er als een bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ontvangt u een email van ons met een Track & Trace code. Met deze code kunt u op de site van PostNL pakketten het verzendtraject van uw pakket volgen.

 

Wat is een Track & Trace code?

Een bestelling die niet door de brievenbus past of een hoge waarde heeft, wordt met een unieke traceercode verzonden. Daarmee kunt u de verzending volgen.

 

Wat zijn de verzendkosten van jullie producten?

De verzendkosten kunnen per product variëren. Kijk bij het gewenste product voor de verzendkosten.

 

Ik wil graag mijn aangeschafte producten retourneren. Kan dit?

U heeft het recht aan Saffraan.nl mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.

U kunt de aangeschafte artikelen retourneren naar:

Saffraan.nl
Via Verdi 209
2272 WG Voorburg

Neem altijd eerst wel contact op met onze klantenservice via www.saffraan.nl.

Wanneer u wilt afzien van de verkoop kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van je bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden.

Wij storten altijd binnen 7 dagen na ontvangst van uw retouren uw geld terug.

 

Kan ik bij jullie afhalen?

Afhalen is bij ons vaak niet mogelijk. Indien u dit toch wenst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice: info@saffraan.nl. Wij proberen dan onze uiterste best te doen om dit voor u mogelijk te maken.

 

Ik wil een product cadeau doen. Hebben jullie ook een cadeau inpak service?

Onze producten zijn vaak een origineel geschenk. Neem voordat u bestelt contact met ons op voor het speciaal laten inpakken van een bestelling.

 

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?

Onze formules zijn gezamenlijk één van de marktleiders in Nederland. Wij leveren als groothandel aan diverse bekende en grote organisaties. Hierdoor kunnen wij grootschalig direct bij de telers de beste kwaliteit saffraan inkopen: en dit merkt u in de prijs!

 

Waarom zit er vaak een kwaliteitsverschil in saffraan?

Helaas mengen vele merken goede kwaliteit saffraan met goedkopere en slechtere kwaliteit saffraan. Dit wordt gedaan om het maximale rendement uit de verkoop van de saffraan te behalen. Saffraan.nl zal u altijd objectief de kwaliteit van de saffraan op haar website vermelden. U kunt dit zien aan de sterren de toegekend zijn aan de saffraan.

 

Controleren jullie de kwaliteit van jullie producten?

Er worden regelmatig zowel in de land van herkomst, als in Nederland steekproeven uitgevoerd om de kwaliteit van de saffraan te controleren en te waarborgen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de beste kwaliteit saffraan leveren.

 

Wat zijn de saffraan.nl award?

Ieder jaar testen wij de saffraan van verschillende merken en telers. Om de beste saffraan onder de aandacht te brengen en om de fabrikant/teler een hart onder de riem te steken reiken wij elkaar de saffraan.nl award uit.

 

Ik heb een leuk recept waar saffraan gebruikt word. Kan ik dit met jullie delen?

Graag! Wij hebben altijd interesse om leuke, originele recepten te plaatsen op onze recepten sectie! U kunt dit sturen naar info@saffraan.nl.

 

Ik heb een compliment, klacht, vraag en/of opmerking. Wat moet ik doen?

U kunt ons te allen tijde mailen op info@saffraan.nl! Wij zullen uw e-mail secuur en snel behandelen en beantwoorden.