Saffraan kopen

Saffraan kopen bij saffraan.nl

 • De allerhoogste kwaliteit garantie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Voor 23:30 besteld, de volgende werkdag in huis
 • Klanten geven Saffraan.nl een 9,4/10
 • Prachtige saffraan verpakkingen (glazen potten)
 • ISO gecertificeerde saffraan
 • EU gecertificeerde biologische saffraan
 • Continu verversende voorraad
 • Snelle bezorging
 • Ervaren klantenservice
 • Cadeauservice
 • Beveiligde omgeving (https:/SSL)

 

Waarom online saffraan kopen bij Saffraan.nl?

Saffraan is het duurste kruid ter wereld vanwege de complexe manier van plukken. Dit betekent absoluut niet dat saffraan kopen onbetaalbaar is. Saffraan is namelijk een kruid dat in draadjes geleverd wordt. Soms heb je slechts één of twee draadjes nodig om een heerlijk gerecht klaar te maken. Hierdoor kan je vrij lang met een paar draadjes saffraan doen. Saffraan online kopen hoeft dus niet duur te zijn, maar het biedt wel de mogelijkheid te genieten van nieuwe exotische gerechten, of reeds bekende gerechten net dat kleine beetje extra te geven. Maak bijvoorbeeld Paella zoals ze dit gerecht in Spanje serveren. Met het online saffraan kopen wordt dit mogelijk en kan je heerlijk genieten van dit unieke kruid. Hieronder alvast een selectie van Sayfar Saffraan:

Bekijk hier onze volledige assortiment.

Saffraan bestellen

Saffraan bestellen is soms vrij lastig vooral als je online gaat kijken naar dit unieke kruid. Online vindt je het kruid meestal een stuk goedkoper dan in de winkel. Maar pas op! Je vindt regelmatig saffraan van slechte kwaliteit. Dit is te zien aan de kleur van de draden. De kwaliteit wordt bepaald door de unieke rode kleur. Als er veel geel te vinden is in de saffraan, dan heb je te maken met slechte kwaliteit saffraan. Dit is direct te merken aan de smaak die de kruiden afgeven aan rijst of diverse andere gerechten. Saffraan kopen in onze webwinkel betekend dat je altijd te maken hebt met een hoge kwaliteit. We vliegen speciaal naar de kwekerijen om kennis te maken met de beste telers van Saffraan. Saffraan bestellen kan zo alleen met de hoogste kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Dit is het voordeel van een online specialist waarvan je zeker weet dat er een rechtstreeks contact bestaat met de teler van Saffraan.

 

Saffraan Prijs

Maar waarom is saffraan bestellen eigenlijk zo enorm duur? Dit heeft ermee te maken dat het om puur handwerk gaat. Slechts een paar dagen per jaar gaat de saffraan bloem open en kunnen de draden met de hand geplukt worden. Honderden vrouwen zijn bezig met het plukken van saffraan. Na het plukken van het rode kruid worden ze dagen door de zon en handwerk gedroogd. Tegenwoordig zijn er helaas telers die dit machinaal verwerken. Alleen machinaal is de kwaliteit en smaak een stuk lager. Als echte liefhebbers van saffraan weten we als geen ander dat het belangrijk is om het kruid altijd met de hand te telen. We controleren dan ook altijd zelf de kwaliteit van onze saffraan telers. Saffraan kopen gebeurd dan ook alleen als wij ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit het hoogste is wat er is.

Saffraan kopen tegen de juiste prijs kan natuurlijk online. Zorg ervoor dat je altijd saffraan bij een professioneel bedrijf met ervaring koopt. Saffraan.nl heeft al meer dan tien jaar ervaring in het importeren van saffraan. Door de telers zelf op te zoeken weten we als geen ander wat de juiste kwaliteit is en met welke telers we willen samenwerken. Als je saffraan wilt kopen dan kan je dit natuurlijk het beste doen bij Saffraan.nl voor de hoogste kwaliteit. Je weet zo zeker dat je een echte smaakmaker in handen hebt. Probeer gerust de recepten uit om meer te leren over de mogelijkheden met dit gouden kruid.

 

Saffraan bezorgkosten

PostNL_RGB

Saffraan kopen bij Saffraan.nl is niet alleen voordelig, maar u betaalt ook lage verzendkosten. De saffraan prijs is hierdoor niet duurder! Voor bestellingen tot €20,- betaalt u slecht €3,95 verzendkosten. Voor alle bestellingen vanaf €20,- is de verzending gratis!