Betaalmethoden

IdealSaffraan

iDEAL
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Meest geaccepteerde betaalmethode
Sinds de introductie in 2005 heeft de populaire betaalmethode iDEAL een grote vlucht genomen. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. Ze kunnen met iDEAL direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

MastercardVisaSaffraan

VISA & Mastercard
De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen in een webshop. Bovendien kunt u snel en efficiënt producten aanschaffen. U betaalt veilig en vertrouwd met de 3D Secure code.

CreditCards zijn wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Meer dan 80% van alle online betalingen in de wereld worden via CreditCard gedaan. In Nederland wordt 8% van de online betalingen gedaan met een CreditCard. 71% van de online shoppers vinden online betalen met een CreditCard veilig, tot zeer veilig.

PayPalSaffraan

PayPal
PayPal is een simpele, snelle en veilige manier om online betaald te worden.
U kunt flexibel online betalen via CreditCard, bankrekening of via uw PayPal-saldo, zonder hun financiële gegevens keer op keer in te moeten vullen.

BancontactMrCashSaffraan

Bancontact – Mister Cash
Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
U als gewaardeerde Belgische klant die gebruik maakt van internetbankieren, kunt gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving. 

OverboekingSaffraan

Overboeking
Mocht betalen met iDeal niet lukken, voor u niet mogelijk zijn of betaald u liever met een andere betaalmethode, dan is dat natuurlijk mogelijk. U kunt uw betaling ook verrichten door het bedrag zelf over te schrijven met een bankoverschrijving. Let goed op het bedrag dat u dient te betalen. Dit moet overeenkomen met het bedrag dat u in de bevestigingsmail terugziet. Bij betalen met een bankoverschrijving is het belangrijk dat de betaling geïdentificeerd kan worden. Stuur een e-mail naar info@saffraan.nl indien u van deze mogelijkheid gebruikt wilt maken. Uw ontvangt dan een ordernummer, welke u via de mail ontvangt. Hieronder vindt u onze bankgegevens:

ABN Amro bankrekening 586 6652 69
IBAN:    NL82 ABNA 0586 6652 69
BIC:      ABNANL2A
T.n.v.:   Saffraan Nederland B.V.